avast! Internet Security 2014

A mindenre kiterjedő védelem.
Legnépszerűbb csomagunk megvédi adatait, személyazonosságát és kényes pénzügyi tranzakcióit az egyedi Védett zónával - és távol tartja a hackereket a Tűzfallal, mindezt online és offline üzemmódban is biztosítja Önnek.

 

Funkciói:

  • Intelligens vírusvédelem: DynaGen technológiával mindennap több száz apró valós idejű frissítést küld számítógépe vírusadatbázisába, hogy gyorsabban megállíthassa az új rosszindulatú kódokat. Döntései mesterséges intelligencián alapulnak, amely a gyanús fájlok elemzéséért felelős algoritmusban dolgozik.
  • Rosszindulatú kódok elleni védelem: ezen kódok népszerű programok, például böngészők, e-mail kliensek stb. biztonsági réseit használja ki. Emiatt elengedhetetlen az összes ilyen programot manuálisan frissíteni, melyet az Internet Security elvégez Ön helyett.
  • Védett zóna: a pénzügyi tranzakciók biztonságossá tételéről gondoskodik. Megakadályozza, hogy illetéktelenek hozzáférjenek hitelkártyaadataihoz vagy online banki adataihoz, és ellopják azokat. Használja a Védett zónát, a Premier egyik funkcióját, amely biztonságossá teszi érzékeny tranzakcióit. Állítsa be, hogy kedvenc bankolási és vásárlási oldalai automatikusan elindítsák a Védett zónát, amikor Ön felkeresi azokat - így biztosíthatja, hogy minden pénzügyi tranzakcióját csak Ön láthassa.
  • Csendes tűzfal: gondoskodik róla, hogy privát adataihoz kizárólag Ön férhessen hozzá. A Premier csendes tűzfala megakadályozza, hogy a hackerek érzékeny személyes adatokat lopjanak számítógépéről. Az újratervezett új verzió gyorsabb döntéseket hoz, még jobban működik Windows rendszereken és teljesen támogatja az IPv6-ot.
  • Spam védelem: a legtöbb levélszemét káros ‘adathalász’ hivatkozásokat tartalmaz, amelyeket kifejezetten PC-je vagy hitelkártyája adatainak ellopására terveztek. Az ilyen adathalász e-mail igyekszik törvényesnek álcázni magát. A szoftver spam védelem technológiája kiszűri az ilyen bosszantó leveleket, így időt takarít meg Önnek és megóvja a lehetséges problémáktól.