avast! Premier 2014

Minden idők leghatékonyabb avast! szoftvere, melyet otthoni, asztali számítógépre fejlesztettek.

Funkciói:

  • Intelligens vírusvédelem: DynaGen technológiával mindennap több száz apró valós idejű frissítést küld számítógépe vírusadatbázisába, hogy gyorsabban megállíthassa az új rosszindulatú kódokat. Döntései mesterséges intelligencián alapulnak, amely a gyanús fájlok elemzéséért felelős algoritmusban dolgozik.
  • Rosszindulatú kódok elleni védelem: ezen kódok népszerű programok, például böngészők, e-mail kliensek stb. biztonsági réseit használja ki. Emiatt elengedhetetlen az összes ilyen programot manuálisan frissíteni, melyet a Premier elvégez Ön helyett.
  • Védett zóna: a pénzügyi tranzakciók biztonságossá tételéről gondoskodik. Megakadályozza, hogy illetéktelenek hozzáférjenek hitelkártyaadataihoz vagy online banki adataihoz, és ellopják azokat. Használja a Védett zónát, a Premier egyik funkcióját, amely biztonságossá teszi érzékeny tranzakcióit. Állítsa be, hogy kedvenc bankolási és vásárlási oldalai automatikusan elindítsák a Védett zónát, amikor Ön felkeresi azokat - így biztosíthatja, hogy minden pénzügyi tranzakcióját csak Ön láthassa.
  • Csendes tűzfal: gondoskodik róla, hogy privát adataihoz kizárólag Ön férhessen hozzá. A Premier csendes tűzfala megakadályozza, hogy a hackerek érzékeny személyes adatokat lopjanak számítógépéről. Az újratervezett új verzió gyorsabb döntéseket hoz, még jobban működik Windows rendszereken és teljesen támogatja az IPv6-ot.
  • Spam védelem: a legtöbb levélszemét káros ‘adathalász’ hivatkozásokat tartalmaz, amelyeket kifejezetten PC-je vagy hitelkártyája adatainak ellopására terveztek. Az ilyen adathalász e-mail igyekszik törvényesnek álcázni magát. A szoftver spam védelem technológiája kiszűri az ilyen bosszantó leveleket, így időt takarít meg Önnek és megóvja a lehetséges problémáktól.
  • Automatikus programfrissítő: minden olyan programot automatikusan frissít Önnek, melyek a napi használathoz manapság elengedhetetlenné váltak (pl. Adobe Reader), így nem kell időt töltenie ezzel.
  • AccessAnywhere: a Premierrel felvértezett számítógépéhez a világ másik végéről is csatlakozhat. Az AccessAnywhere funkció lehetővé teszi, hogy megtekintse asztalát és hozzáférjen fájljaihoz a világ bármely számítógépéről, amelyre az avast! bármely verziója telepítve van.
  • Adatmegsemmisítő:érzékeny adatokat tartalmazó fájljainak CIA-szintű végleges törlése. Merevlemezéről vagy hordozható meghajtójáról valaki könnyen visszaállíthatja a törölt fájlokat. Ezért érdemes lehet biztonságos módszerrel kiirtani érzékeny adatait (banki számlakivonatokat, fotókat stb.) A Premier Adatmegsemmisítője éppen ezt teszi CIA-szintű biztonsággal.